Final i Guldlänken

2013-04-22

Nordic Peak:s kommunikationsplattform CommunityBase har gått vidare till final i Guldlänken 2013 med motivering:

Under lång tid har Sundsvalls kommun initierat en starkt behovsstyrd tjänsteutveckling, baserad på öppen källkod,  som också spritt sig till flera andra kommuner. Nu man också, på samma ramverk, utvecklat kompletterande tjänster för allt fler kommunala verksamhetsområden.

Sundsvalls kommun var den initierande parten till utvecklingen av CommunityBase plattformen och har hittills också varit den mest drivande kommunen när det gäller utveckling av plattformen även om antalet organisationer som använder plattformen och aktivt engagerat sig i dess utveckling stadigt ökat de senaste åren.

Det här är tredje gången som personerna bakom Nordic Peak är finalister i Guldlänken och vi ser fram emot en spännande final på Offentliga rummet i Jönköping tillsammans med Sundsvalls kommun!

 


Semifinal i Guldlänken 2013

2013-04-09

Nordic Peak:s kommunikationsplattform CommunityBase som bland annat e-tjänsterna Föräldramötet och Anhörigwebben baseras på, har gått till semifinal i Guldlänken 2013.

Guldlänken är en tävling som premierar den mest innovativa förvaltningsutvecklingen i offentlig verksamhet.

Nordic Peak har tillsammans med Sundsvalls kommun lämnat in bidraget.


Örebro kommun väljer Föräldramötet

2013-04-09

Örebro kommun har efter en testperiod valt att använda Nordic Peaks kommunikationsplattform Föräldramötet. Föräldramötet är en prisbelönt e-tjänst för digital kommunikation mellan hem och skola.

Läs mer om Föräldramötet här.