Välkommen

Nordic Peak är ett IT-företag med fokus på tjänste- och produktutveckling. Vi kan erbjuda kompletta helhetsåtaganden såväl som nischad spetskompetens inom bland annat utveckling med öppen källkod.

Nordic Peak levererar IT-lösningar inom många olika områden till både privat och offentliga sektor. Du hittar mer information om våra erbjudanden under fliken tjänster.

E-tjänsteplattformen Open ePlatform
 

Nordic Peak kan nu erbjuda en komplett e-tjänsteplattform för publicerng av alla tänkbara e-tjänster. Med Open ePlatform kan din organisation enkelt skapa e-tjänster direkt i webbläsaren. E-tjänsteplattformen bygger på moderna tekniker och har ett responsivt gränssnitt som fungerar lika bra på alla enheter.

Kostnadseffektiv serverdrift
Servers

Nordic Peak erbjuder tillgång till fiberuppkopplade serverutrymmen på separata nät. Alternativt kan vi erbjuda behovsanpassade, kompletta servermiljöer med mjukvara för exempelvis webb och databas.

 

Det som behövs - när det behövs
Molnet

Med molntjänster tillkommer flexibilitet. Kunden betalar för vad som behövs, när det behövs. Inga investeringar eller ingrepp görs i den egna miljön, och inga resurser behöver tas från den egna driftspersonalen. Nordic Peak tar ett helhetsansvar och garanterar tillgänglighet och datasäkerhet.