Våra erbjudanden kring Open ePlatform

Nordic Peak har som utvecklare av Open ePlatform spetskompetens när det gäller drift, förvaltning och utveckling av plattformen. Denna kompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda tjänster kring Open ePlatform till mycket konkurrenskraftiga priser.

Open ePlatform som molntjänst

Vi erbjuder Open ePlatform som en molntjänst till en fast månadskostnad. Detta upplägg är något som passar stora såväl som små kommuner och där den fasta månadskostnaden ger kommunen full frihet att nyttja plattformen så mycket den vill utan att det tillkommer några löpande avgifter.

I den fasta månadskostnaden så ingår bland annat följande:

  • Drift med tillgänglighets garanti dygnet runt, året om
  • Förvaltning (innefattar bland annat felrättningar och löpande uppdateringar)
  • Support med garanterad svarstid
  • Backup varje dygn som sparas i 1 år (om inget annat önskas)

Samtliga av Nordic Peaks molntjänster levereras från klustrade servermiljöer i vår egen serverhall i Sundsvall. Detta gör att vi kan garantera att PUL och övriga riktlinjer från Datainspektionen följs när det gäller datalagring och säkerhet.

Kontakta oss för en prisuppgift för din kommun.

Open ePlatform installation i egen IT-miljön

Trots att molntjänster är mycket kostnadseffektiva och skalbara så har vi full förståelse för att det i vissa fall är mer lämpligt med en lokal installation i den egna IT-miljön istället exempelvis med hänsyn till integrationer.

I dessa fall så kan vi till fast pris erbjuda följande tjänster:

  • Installation
  • Förvaltning (innefattar bland annat felrättningar och löpande uppdateringar)
  • Support

Kontakta oss för en prisuppgift för din kommun.

Utveckling och anpassning

Oavsett om Open ePlatform levereras som en molntjänst eller installeras i den egna IT-miljön så kan det alltid bli aktuellt med anpassningar eller utveckling av nya moduler och komponenter. Vi kan i de flesta fall ge ett fast pris och ett konkret leveransdatum för den här typen av beställningar. Vi kan även hjälpa er att utforma kravspecifikationen om ni känner er osäkra på de tekniska detaljerna.

Hör av er till oss med önskemål/kravspecifikation så återkommer vi med ett pris och leveransdatum!

Arkitektur, design och integrationer

Planerar ni att göra större ändringar i Open ePlatform eller funderar ni över hur ni integrerar plattformen i er befintliga IT-miljö på bästa sätt? Med vår djupa erfarenhet kring Open ePlatform så kan vi erbjuda utredningar både gällande tekniska ändringar på arkitekturnivå och integration samt utrullning i den egna IT-miljön mot befintliga system.

Kontakta oss för prisuppgift.