Nyheter

Vi utvecklas tillsammans med våra kunder. Här lyfter vi större samarbeten och det som händer hos oss.

Nordic Peak expanderar och blir ett bolag i Visma koncernen

I år så firar Nordic Peak 10-årsjubileum och de år som gått sedan vi startade verksamheten 2010 har verkligen varit händelserika.

Vi startade Nordic Peak med visionen om att leverera egenutvecklade produkter och tjänster till fast kostnad åt den offentliga sektorn i Sverige. Detta koncept har visat sig vara mycket uppskattat bland våra kunder och vi har hållit fast vid det i alla år.

Hela den här resan började på ett litet kontorshotell i Sundsvall. Sedan dess har tillväxten varit ett faktum och verksamheten har vuxit varje år. Under årens lopp har det byggts nytt huvudkontor och ny serverhall, fler anställda har anslutit och vi har etablerat oss på fler orter i landet.

Som ett led i den fortsatta tillväxten och för att kunna lägga i nästa växel har vi nu gått in i Visma koncernen. Nordic Peak kommer att fortsätta att drivas och utvecklas i nuvarande form, som en fristående organisation, under nuvarande namn men med stöttning av Visma koncernen. Givetvis
med samma personal och under fortsatt ledning av Robert Olofsson och Mattias Hallin.

Våra leveranser fortsätter precis som tidigare och inga avtal behöver skrivas om, alla kunder behåller samma kontaktpersoner hos oss.

Taggar: Press, Visma
Publicerad: 2020-07-03 07:42